У медијима је одјекнула као бомба вест да је Карић пребио Шавију, а сада је први пут о томе проговорила Ивана Шопић.

Фото: АТА имагес

 

- Ни у каквим сам односима са Османом. Са Стефаном сам се и помирила. У смислу, изашли смо заједно. Чујемо се понекад са како си, али се не дружимо. Наравно да неке ствари не могу да се обришу. За неке његове поступке, он је крив. Стефан је у моментима кад ме вређао у Народ пита и упао у неку дубоизу, човек којег ја не познајем, мислим да ни он није био свестан. И сада када причамо о томе, схватам да је била исхитрена реакција. Имам разумевање и толерантна сам - прича Ивана за и додаје:

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official/Инстаграм принтскрин/natasa.savija, АТА имагес

 

- Знам да се стиди због тога што се догодило са Шавијом. Мени је највише жао те девојке, јер је она катастрофа. Нити сам судија, нити сам кадија, нека сами то решавају. Он нема лошу душу и није желео да неког повреди. Имао је лоше поступке, јер није знао да се исконтролише - закључила је између осталог Шопићева.

Касније се огласио и Осман Карић који је индиректно поткачио Шопићеву након њених речи и у све уплео Милана Милошевића.

ФОТО: Принтскрин/Инстаграм/османкарић

 

- Не знам докле ћу вам бити трн у оку. Имам своје мишљење, а ви се стално трудите да ми то оспорите и то је легитимно. Имате право и да ме прозивате, али онда ћете морати да сносите последице. То што ја кажем да сте заменили Месија или Милана Милошевића са неким играћем друге лиге, не мора да значи да сам у праву. Ниси ми ни сестра, ни брат, зато не улази са мном у рат - између осталог је поручио Осман.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".