Нови албум Марије Шерофовић који је данас изашао направио је прави земљитрес на музичком небу. Већ у првих неколико сати издвојило се неколико песама које ће неоспорно бити велики хитови, али највернијим фановима посебно је занимљива песма "Другачија" којим је Марија и отворила нови албум.

Фото: Принтсцреен/YоуТубе/Марија Серифовиц

 

Сам спот почиње фотографијама из Маријиног детињства на којима је видимо са мајком Верицом и оцем Рајком. Још у најранијем детињству Марија је очигледно била предодређена за велику музичку каријеру, јер су породични албуми препуни слика мале Марије са хармоником, бубњевима и микрофоном.

Фото: Принтсцреен/YоуТубе/Марија Серифовиц

 

Ипак, стихови ове песме говоре много више.

"Знам да остаћу своја, по цену да будем ничија/Да сам сама на свету, да је све на моју штету – другачија" – многи су протимачили као праву музичку аутобиографију Марије Шерифовић, која се никада није плашила да остане верна свом музичком идентитету.

Пркосна, искрена и аутентична - само су неки од епитета који су је пратили у претходних 20 година, те не чуди да је управо ову песму заокружила стихом: „Не знаш како је претешко ићи дигнуте главе / Некад те воле, некад те мрзе и кад те славе“.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".