Светлана Цеца Ражнатовић, једна од најпознатијих певачица Балкана, потиче из Житорађе, малог места у близини Прокупља.

Фото: АТА имагес

 

Одрасла је са својом сестром Лидијом и родитељима, оцем Слободаном и мајком Миром Величковић. Недавно је екипа емисије Папарацо Лов имала прилику да сними породичну кућу Ражнатовића, чиме су откривени делићи Цециног приватног живота, али и мишљење комшија о славној певачици, као и сећања на њено одрастање.

Мештани Житорађе су истакли да је Цецина сестра Лидија чешћи гост у родном месту, али да памте Светлану као изузетно посвећену ученицу, упркос томе што је због своје музичке каријере завршила школу ванредно. Њена страст према музици и певању била је очигледна још у младости. Једна од комшиница је истакла: "Била је одличан ђак и увек је волела да пева."

Цецини родитељи, Слободан и Мира Величковић, живе у импозантној вили смештеној у Житорађи. Кућа је описана као велика, сва у стаклу и куполама, окружена високим бетонским зидом који пружа приватност породици Ражнатовић. Ова необична архитектура само је један од многих детаља који буде радозналост локалних становника и медија.

Тако се открива да иза светала рефлектора, Цецин живот у малом месту носи и своје приче, испреплетане са сећањима комшија и породичним везама које чине део њеног богатог животног путовања.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".