Џејла Рамовић позната је као неко ко је увек добијао похвале на свој рачун како због понашања, тако и због вокалних способности.

Певачица је одлучила да након средње школе оде на студије у Барселони, а сада је дошло до неочекиване промене.

Фото: Инстаграм принтскрин/џејларамовиц

 

- Нигде ја не журим. Образовање ми је на првом месту. Битно ми је да се школујем и да имам алтернативу у животу. Неће ми музика побећи нигде - поручила је тада Џејла за медије, након чега је уписала факултет у Барселони, где се и преселила одмах затим.

Рамовићева је за то време повремено долазила у Србију како би промовисала песме, али факултет јој је био на првом месту. 

- Схватила сам да ми је исувише напорно да пет дана недељно пратим предавања у Барселони, а онда да за викенд путујем у град у ком наступам или у посету код родитеља у Горажде или код сестара у Сарајево или Мостар. У једном моменту је почело да испашта и једно и друго, и студирање и каријера. Зато сам донела одлуку да се вратим назад у Сарајево да живим и да одатле пратим предавања на факултету онлајн. Једноставно је тако много практичније јер је живот у Барселони јако скуп, а тамо због обавеза овде проводим све мање времена - открила је Џејла.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".