Прослављени композитор и текстописац Драган Брајовић Браја један је од најбољиих у овом послу протеклих деценија, а његова биографија је више него богата.

Сарађивао је с највећим звездама региона, као што су кумови Ацо Пејовић и Александра Пријовић, Драгана Мирковић, Жељко Самарџић, Сека Алексић, Наташа Беквалац, Жељко Јоксимовић и многи многи други.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zenska Tv

 

 

Током свог дугогодишњег рада с познатим личностима, Браја је изградио пријатељство с "пола естраде", па је често гост на слављима популарних певача, када му друштво прави супруга Гордана.

Иако је веома познат и отворио сам се својим емотивним стиховима, Браја ипак држи до своје приватности и успева да је сакрије, па се о његовом животу не зна много.

Оно што је познато јесте да је у Гордана и он браку већ деценијама и да су поносни родитељи Луке и Матеје, а Браја је једном приликом истакао да је задовољан јер му посао дозвољава да се посвети породици.

- Гордана и ја смо заједно од деведесет шесте - рекао је он у је једном интервјуу. – Немам класичан посао са радним временом од девет до пет, тако да ми увек остане довољно времена за кућу и породицу. Нисмо породица по шаблону. Не волим шаблон ни у чему, а најмање у породици. Можда ће ми неко и замерити због тога. Некако људи недељни ручак сврставају у традицију, а то није случај и са мном. Код нас нема стриктних правила, ручак никад није у два, док се сви окупимо, обично ручамо у пет.

Фото: АТА имагес

 

 

Гордана је тада испричала и да су се упознали на помало духовит начин: Брају је први пут угледала док је девојкама гледао у шољу у кафићу поред факултета.

- Док сам студирала Правни факултет често сам проводила време у кафићу "Бонафидес". Заправо, тамо смо се Драган и ја упознали. Тог дана сам кренула у кафић да се нађем са другарицама и тамо затекла њега. Био је окружен девојкама. А знате ли шта је радио? Ево нека вам сам каже -прозвала је Гоца Брају.

- Гледао сам девојкама у шољу. Могу вам рећи, често сам умео и да погодим - одговорио је Браја.

Фото: АТА имагес

 

 

Како је он рекао, породица никад не трпи због посла.

- Увек имам времена за породицу. Посао којим се бавим за мене је као и сваки други, нема ту претеране филозофије! - рекао је за Пулс.

- Додуше, разлика је у томе што сам себи правим радно време, па некад имам више времена, за разлику од других. Мада, деси се да некад радим и по цео дан. Нема правила!

БОНУС ВИДЕО: