Скоро никада нисмо имали прилику да видимо неког из Сорајине породице, али сада први пут је показала своју баку Невену Станковић.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara 🧿 (@sorajavucelic)

Подсетимо, Сорајина бурна прошлост све интригира, многи се питају одакле толико новца презгодној старлети и чиме се она бави, када има новца за бахаћење и куповину скупоцених крпица и ципела. Међутим, мало ко зна да Сораја има развијен бизнис у Црној Гори и да поседује на своје име мотел који издаје, с тога, сасвим је јасно да ова атрактивна старлета има сасвим довољно за свој лагодан живот. 

Како данас прославља 35. рођендан, честитке Вучелићевој пристижу са свих страна, а портал Република.рс дошао је до ексклузивних кадрова са луксузне прославе која је старлету коштала чак 300.000 евра. 

Међу честиткама, нашла се и једна посебна, коју су сви приметили, на коју је Сораја чак и одговорила, а ради се о њеној баки Невени. Сораји је бака честитала рођендан у коментару испод видео снимка вожње хеликоптером, на шта је старлета одговорила дирљивим речима.

 

 

- Анђеле бабин, срећан ти рођендан, да ми и даље будеш срећна, лепа, богата и здрава, волим те- написала је Сорајина бака Невена. 

- Волим те - одговорила је Сораја. 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".