Skoro nikada nismo imali priliku da vidimo nekog iz Sorajine porodice, ali sada prvi put je pokazala svoju baku Nevenu Stanković.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara 🧿 (@sorajavucelic)

Podsetimo, Sorajina burna prošlost sve intrigira, mnogi se pitaju odakle toliko novca prezgodnoj starleti i čime se ona bavi, kada ima novca za bahaćenje i kupovinu skupocenih krpica i cipela. Međutim, malo ko zna da Soraja ima razvijen biznis u Crnoj Gori i da poseduje na svoje ime motel koji izdaje, s toga, sasvim je jasno da ova atraktivna starleta ima sasvim dovoljno za svoj lagodan život. 

Kako danas proslavlja 35. rođendan, čestitke Vučelićevoj pristižu sa svih strana, a portal Republika.rs došao je do ekskluzivnih kadrova sa luksuzne proslave koja je starletu koštala čak 300.000 evra. 

Među čestitkama, našla se i jedna posebna, koju su svi primetili, na koju je Soraja čak i odgovorila, a radi se o njenoj baki Neveni. Soraji je baka čestitala rođendan u komentaru ispod video snimka vožnje helikopterom, na šta je starleta odgovorila dirljivim rečima.

 

 

- Anđele babin, srećan ti rođendan, da mi i dalje budeš srećna, lepa, bogata i zdrava, volim te- napisala je Sorajina baka Nevena. 

- Volim te - odgovorila je Soraja. 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".