Глумац је открио са каквим се недаћама сусретао откад је постао популаран и колико му је улога сина Драгана променила живот.

Фото: Танјуг/Раде Прелић

 

- Сећам се једне од многобројних ситуација када сам седео са својим пријатељима у једном кафићу у Београду. У то време серија "Село гори" увелико се емитовала на РТС и био сам познат широј јавности, људи су ме препознавали на улици. Нас неколико смо мало више попили и гласно смо причали, да не кажем викали. Девојка која је седела у близини нашег стола окренула се ка мени и рекла: "Шта се ти фолираш? Зашто тако причаш, ниси пред камерама?" Одговорио сам јој да стварно говорим исто као и у серији и онда је схватила да се не претварам - прича Окановић и додаје да су у почетку и неке његове колеге имале предрасуде према њему:

Фото: В. Данилов

- Појединци су мислили да сам тотални кретен у тој серији! После тога, када су ме видели уживо, променили су мишљење и признали ми да су због те улоге имали предрасуде о мени. Многи људи не воле ту серију и за њих сам сељак, а ја се заправо поносим улогом сина Драгана.

 

 

(Хит Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".