Марко Ђедовић је један од најзапаженијих ријалити играча икада, он се не либи да коментарише све актуелне догађаје, а његовог говора плаше се многи. Он је сада упитан о Ани Ћурчић.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Задруга Оффициал

 

- Да ли у акцијама везаним за Ану има колетералних жртава? - гласило је питање.

- Има, како нема. Од Аце који јој је хипотетички окренуо леђа, како смо чули, до Милене. Људи који су је бранили, а извукли су дебљи крај. Колетералне жртве су сви који су били њена подршка. Она се спрдала на најгрознији и монструознији начин са свим жртвама и унесрећеним људима. Једна жвалава баба се спрдала са њима. Увидели су са каквим су манипулатором имали посла - рекао је Марко, па додао:

- Ја сам исто тако жртва, јер на почетку нисам веровао у њено излагање, па сам од људи који су мислили да је очајница, жртва и јадница, спустио лопту, па ме је прешла тиме. Да се Булићу и њој десила крађа бебе, преврнуо би Београд. Њој није свето ни мртво дете, ни жртве насиља. Ништа јој није свето - казао је Ђедовић.

Подсећања ради, Ана Ћурчић није се претерано освртала на разне оптужбе и прозивке од стране актуелних учесника ријалитија, већ је у кратком образложењу јавности запретила тужбама, те одлучила да се са појединим суочи и на суду, а међу њима је и њена бивша пријатељица и кума Милена Качавенда.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".