Бобан Рајовић поносан је отац две ћерке и сина који граде своје каријере далеко од естрадних вода, међутим његов наследник Андрија све више привлачи пажњу јавности.

Наиме, Андрија се бави фудбалом од раног детињства, и израстао је у озбиљног фрајера, а певач је једном приликом говорио о успеху своје деце.

- Заиста сматрам да су моја деца успешна и поносан сам на њих. Сви мисле да је лако деци познатих, посебно за мог сина, а он је морао дупло да се труди у фудбалу како би успео– рекао је тада Рајовић.

Фото: АТА имагес

 

Певач је открио и да ли се меша сину у избор девојака које га салећу.

- Пробаћу свим силама да га саветујем да препозна своју праву срећу. Природно је да ће да се заљуби у неку која ће да легне његовом темпераменту, али мислим да сам и ја довољно адекватан да препознам која је жена адекватна за њега, а која не и утицаћу колико будем могао, али на крају он је тај који бира - искрен је био Бобан који је тада признао да не види види свог сина крај неке певачице.

- Ја моје колегинице озбиљно поштујем и ценим и није лак посао, али мислим да не бих желео за снајку. Не зато што имам нешто против али не знам како би то функционисало са тако различитим каријерама - рекао је певач.

Иначе, како је Рајовић недаво открио, Андрија је имао великих потешкоћа на почетку своје професионалне каријере, због чега је певач хтео и јавно да га се одрекне.

- Мој син Андрија имао је отежавајућу околност када је бављење фудбалом у питању јер сам му ја отац. Хтео сам да га се одрекнем медијски због тога што су многи мислили да каријеру гради преко мог имена. Неколико пута ме је молио да не долазим на утакмице да га бодрим да његови саиграчи не би погрешно протумачили мој долазак. Одем да купим карту да бих дошао на утакмицу, а он почне да ме моли да се не појављујем. Хтео сам да испоштујем његове одлуке и сваки пут бих га послушао - причао је Бобан.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".