После другог концерта у Београду, када се са њом на сцени појавила Лепа Брена, Александра је открила да ће јој тај моменат остати урезан у сећању до краја живота, а одмах се захвалила и колегама са естраде који су је подржали и у великом броју дошли на концерт.

- То ми је невероватно, искрено, иако сам са свим колегама у одличним односима, али ме јако изненадило што је толики број колега дошао. Хвала им на томе, они знају да ја увек подржавам све што они раде, да волим музику, људе и колеге и да се радујем њиховим успесима као да су моји. Знају они то, зато су били овде – рекла је она.

Није крила колико јој је значило то што се управо Лепа Брена на другом концерту појавила као гошћа, а открила је који је савет добила од ње на проби пред спектакл у Арени.

- Када смо имали пробу, рекла ми је „Само се опусти, све ће то да буде супер, уживај, ово је твоје вече, наредних дана само уживај“. Кренуле смо са пробом, ја јој кажем „Беки, ја ћу да паднем у несвест када Ви изађете“. Она је кренула тада да се смеје, а вечерас када је изашла, тако ме је снажно загрлила и почела да плаче, а ја сам помислила да ћу стварно да паднем у несвест – говорила је Александра са кнедлом у грлу и додала:

- Рекла сам и на бини да је невероватно шта је живот, да ја стојим на бини са Лепом Бреном. Она је потпуно другачија приватно, као и свако од нас, нормална жена, брине о свима нама. Ја сам са Филипом већ осам година и некако немам осећај да ја у ствари седим са њом. Стварно сам схватила да је Лепа Брена изашла на сцену и хвала јој на подршци. Јако сам срећна што је публика уживала, заувек ћу имати овај снимак када је она изашла и рекла сам да сам срећна што живим у времену Лепе Брене и треба сви да будемо срећни.

(Скy Мусиц)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".