Певачица Александра Пријовић направила је невиђен успех у протеклих неколико дана када је успела да напуни три пуне Београске арене и у њима направи спектакл за памећење. 

Она је изазвала опште одушевљење у целом региону распродавши и три Загребачке арене и Зетру у Сарајеву.

На концертима све је пуцало од енергије, а нема ко није приметио да Александра изгледа савршено. Ипак, као и свака жена и она је имала у једном периоду живота проблем са вишком килограма.

Наиме, лепа певачица се у трудноћи поприлично угојила, па је вага показала вишак од чак 23 килограма. Александра није имала дилему, одмах је решила да се ослободи накупљеног вишка и прионула је на дијету. 

- Када сам се породила имала сам 23 килограма више него пре порођаја. Док сам била трудна, нисам толико пазила и у последња три месеца трудноће сам се драстично угојила, јер сам стално имала горушицу и јела теста, мислила сам да ће ми бити лакше - била је искрена она, па је додала:

- Кад сам почела да размишљам како ускоро треба да се вратим послу тргла сам се, јер као млада мајка и жена сматрам да треба да водим рачуна и да лепо изгледам. Веровала сам да ћу то лако решити. Слаткише волим, тесто волим... Све волим од слаткиша. Уз исхрану сам после три до четири месеца имала и мању килажу него пре - открила је певачица за "Информер".

Осим теста и слаткиша Александра би често навече пила пиво, а познато је да овој напитак може утицати на стварање вишка килограма.

- Па, нисам одмах кренула са пивом, али када сам дошла до жељене тежине признала сам нутриционисткињи која ми је рекла да то није страшно, да тако уносим Б витамин. Није баш здраво, али... - рекла је Александра.

Због вишка килограма Александра се није осећала пријатно у својој кожи. Зато је решила да буде дисциплинована и килажу доведе до савршенства. Ипак као и свака жена и она има целулит, који покушава да реши правилном исхраном и вежбањем.

- Потпуно сам избацила из јеловника слаткише, масну храну, газиране сокове и тесто. Једем салате, рибу, разно поврће, пијем цеђене сокове и свакодневно уносим доста течности. Тако су се килограми губили и ја сада изгледам баш како сам желела. Што се тиче физичке активности, нисам смела да тренирам јер сам се породила царским резом - рекла је Александра.

- Имам и ја целулит, чак ме и Филип опомене да имам мало. Трудим се да решим и тај проблем. Сад сам мршава и то је једина ствар која ми смета на телу - рекла је она недавно за "Блиц".

Ипак, није довољно само решити се вишка, већ и ту килажу одржавати. Осим што је усвојила здраве навике, Александра води рачуна чиме се храни, а физичка активност је део њене свакодневице.

Пред концерт је посебно напорно тренирала како би имала кондиције да пева, игра и буде пуна енергије, што се показало као добитена комбинација коју је публика изнова и изнова поздрављала громогласним аплаузима.

БОНУС ВИДЕО: