Млада звезда Александра Пријовић је у току прошле недеље одржала три концерта у београдској арени. Ускоро ће се највероватније у продају пустити и карте за наредни термин. Многима смета то што је Александра успешна, али она се не предаје. 

Некадашња  хрватска атлетичарка Ивана Бркљачић је на свом Фејсбук профилу поделила мишљење када су у питању Александрини концерти који су распоридати у рекордном року.

- У рекордном року пао и трећи, изгледа да ће и четврти! Не улазим у то што слушате, не хејтујем ничији одабир, али, драги народе, кад се организује спортско такмичење тражите бесплатно акредитацију или улазницу? Трибине су нам празне, од кошарке, рукомета, одбојке, скијања, атлетике, већине чак и фудбалских утакмица. Мамимо вас наградама, дословно и возаче пошаљемо по вас, али спортске нације нигде на трибинама? Убијате позивима како се дочепати и набавити гратис карте, толико волите и подржавате спорт! А кад дођете, углавном не знате да се понашате, одете пре цермоније доделе медаља, нема поштовања, ни навијачке културе. За спорт, позориште, музеј и едукацију нећете издвојити. У томе ја видим проблем - написала је Ивана.

Иначе, Александра је на корак и до распродатог другог концерта у Нишу, у хали Чаир, за који је већ "отишло" око 90 посто карата.

Прошле недеље одржала је три концерта у београдској Арени, где је укупно окупила преко 50.000 људи.

БОНУС ВИДЕО: