Марина Туцаковић је била један од наших најпознатијих композитора и текстописаца. О свом приватном животу је често говорила у јавности, а многи су били сведоци велике љубави између ње и њеног другог супруга Александра Радуловића Футе.

Фото: В.Данилов

 

 

Ипак, само истински заљубљеници у њен рад знају и оне мање познате детаље из живота ове славне жене. Наиме, Марина је пре Футе била у браку са познатим музичарем, Ненадом Стаматовићем, гитаристом групе "Булевар".

У интервјуу из 1983. Марина је открила како је гледала на тада новопеченог супруга.

- Неца је мој "мајстор за пољупце", "тако ми добро ради све". Он је мој најбољи лек за све немирне сне - рекла је Марина тада и открила како изгледа један рокерски брак.

Чини се да је то била велика, младалачка љубав која није успела да издржи све што је буран живот носио.

- Као и сви други. Рецимо ја почнем: "Кикирики слан, драги добар дан." А он мени: "Точна као сат, цоки ме у врат, ораси и мед, а у срцу лед, само један сат, цоки ме у врат. И врло брзо ја сам схватио да си обична и празна - рекла је Марина у интервјуу за "Yугопапир".

Марина је била веома популарна још као млада, дружила се са многим познатим лицима, а након што се брак са Ненадом распао, Марина је пронашла нову љубав, Футу, с којим је била у браку до последњег дана свог живот.

Фото: АТА имагес

 

 

Марину су једном приликом питали да ли су јој мушкарци сами по себи инспирација.

- Ја сам супер пријатељица с многима. Дивно сарађујемо и много их све волим. Богдана, Футу, Брацу, Оливера и наравно мог Нецу - истакла је она својевремено. 

БОНУС ВИДЕО:

Marina je bila veoma popularna još kao mlada, družila se sa mnogim poznatim licima, a nakon što se brak sa Nenadom raspao, Marina je pronašla novu ljubav, Futu, s kojim je bila u braku do poslednjeg dana svog život. Marinu su jednom prilikom pitali da li su joj muškarci sami po sebi inspiracija. - Ja sam super prijateljica s mnogima. Divno sarađujemo i mnogo ih sve volim. Bogdana, Futu, Bracu, Olivera i naravno mog Necu - istakla je ona svojevremeno.