Популарни глумац ужива у вези са ћерком Драгана Бјелогрлића, Миом, а пре ње је био у вези са хрватском глумицом Нином Виолић која је од њега старија осамнаест година. 

Нина је популарна телевизијска и позоришна глумица из Хрватске чији је љубавни живот дошао у центар пажње када се на премијери једног филма појавила са 18 година млађим глумцем.

Милан и Нина су се упознали у Београду 2014. године, када је глумица посетила град како би извела представу "Како смо преживјеле".

 

 

Везу су наставили у Загребу, када је Милан тумачио лик Гаврила Принципа у представи 'Мали ми је овај гроб". Према неким навођењима, 2015. годину су дочекалу у Нининој родној Ријеци. 

Ова веза је трајала шест месеци, а атрактивни глумац је само једном приликом говорио о томе, а тада је нагласио да му није пријало што је њихова веза била занимљива јавности. 

- Иначе сам затворен човек и не волим да причам превише о себи. Нисам ни знао тада да ће то толико привући медије. То је више било присутно код хрватских медија, јер она тамо живи. На сву срећу, то је мало прешло кроз нас. Али, заиста је био грозан контекст у који су нас ставили. Ја сам тада био ужасно бесан: "Хрватска кугуарка завела младог глумца" - испричао је Милан Марић за "Блиц" пре неколико година.

 

 

БОНУС ВИДЕО: