Мајка певача Дарка Лазића, Бранка, већ неко је време у емотивној вези са Драганом Пауновићем Гагијем, а како преносе медији, ускоро би могли да стану и на "луди камен".

Бранка и Гаги, према његовим речима, уживају у љубави, путују заједно, а њихова веза аминована је и од стране фолкера.

ФОТО: Принтскрин/ Инстаграм/драганпауновић

Иако се много писало о љубавном пару, заједничке фотке голупчића јавност, досад, није имала прилику да види. Међутим, сада је на друштвеној мрежи Инстаграм освануо низ кадрова који говоре у прилог томе да Гагију и Бранки цветају руже.

Да подсетимо, недавно је одјекнула вест да је мајка Дарка Лазића, Бранка срећу у љубави пронашла поред Драгана Пауновића који живи и ради у Холандији.

- Имамо у плану да се венчамо једног дана у прелепом Паризу. Наравно, онако како је пристојно у нашим годинама, са нашом кумом Јулом Савић из Пећинаца - рекао је он и додао да им је будућа кума од почетка била велика подршка.

Фото: АТА имагес

 

Иначе, Драган је из Великог Градишта, али годинама живи и ради у Холандији.

- Породица Лазић га је тамо и упознала када су живели пре много година, али никад нису били пријатељи са њим. Разведен је и има петоро деце. Он није знао уопште да је Милан преминуо јер не прати наше вести. Након смрти Дарковог оца, он је чуо шта се десило, нашао је Бранку на Фејсбуку и изјавио јој саучешће - прича извор близак породици и додаје:

- Након неколико месеци почели су да се дописују, и он је стицајем околности отворио фирму неку и у Београду, тада се јавио Бранки да се виде, почели су да се друже, родиле су се емоције и сада су заједно. Дарко и цела породица је њега јако лепо прихватила, сви се слажу, он је био и на свадби и све је како треба. Живи на релацији Србија-Холандија, он и Бранка се лепо слажу. Знате како, нема ко кога ту да осуђује, нико се никоме није умешао у брак, растурио и пореметио нешто. Судбина је таква, они се друже, помажу, никоме не сметају, Бранка је млада жена, синови имају своје породице и животе, шта ће она...

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".