Јелена Карлеуша недавно је прозвала Александру Пријовић истакавши да је њена музика "треш", као и да овог лета није снимила хитове, а у истом маниру је наставила и након што је млада звезда одржала чак три узастопна концерта у београдској Штарк арени.

Карлеуша је сада поново прокоментарисала рад своје млађе колегинице.

Наиме, једна од корисница друштвених мрежа упоредила је рад Карлеуше и Пријовићке, а онда је певачица поделила ову објаву, те се очигледно слаже са свим наведеним.

ФОТО: Принтскрин/Инстаграм/карлеусастар

 

- Јелена Карлеуша је испред свог времена. Али не само испред свог времена, него испред времена већине људи који живе у резервату који зовемо Србија. Није резерват који има физичка ограничења у виду непробојних зидина које га окружују, него резерват свести. То је много гора и тужнија врста резервата. Најбољи показатељ колективног стања свести је прошлонедељни тријумф једне уметнице из друге бранше, друге генерације и друге галаксије. Тријумф се огледао у три препуне Арене, дан за даном. Немам ништа против уметнице, чак напротив, радо слушам њене песме, али. Колико год да време иде, Србија је залеђена у времену када се падала у делиријум јер се на бини плаче, извођач је неукусно обучен, шљашти и само стоји. У транс се пада искључиво због извлачења дугог тона неке кафанске предратне песме, кроз коју извођач доказује своју виртуозност. Да је хтела, продала би десет Арена... Жена као што је Јелена Карлеуша никад овде не може бити срећна, вољена и призната, јер је несхваћена и то се, колико год се трудила, а труди се ванземаљски, овде никад неће разумети на прави начин - стоји у објави.

Фото: Принтсцреен/Инстаграм/алексаднрапријовиц

 

Осим што је поделила објаву, Карлеуша је додала и свој коментар, који је многе збунио, с обзиром да је до скоро брутално критиковала њен лик и дело.

- Хвала ти. И мени је драго због Прије и због свачијег успеха. Она нити било ко и не треба да се пореди са мном јер иза мене стоји 30 година велике каријере, светски приступ и пионирски храбар рад. Једно не треба да искључује друго. Нека свако пева и ради, а време је то које покаже ко колико вреди и по чему ће бити упамћен. Мене не треба жалити што ради у средини која је затуцана, зато што постоји огроман број људи који то цене. Због њих сам овде где јесам - додала је Карлеуша.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".