Мина Врбашки недавно се вратила из инстранства где се преселила због љубави. Мада је причала да не жели више да буде у медијима и јавности изгледа да се предомислила.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/редтв

 

 

Бивша ријалити учесница, Мина Врбашки, изнела је шокантне тврдње на рачун супруге Јоване Томић Маторе, Аните Станојловић.

Како је Мина тврди, Анита се непосредно пре ступања у брак, али и након тога, чула с мистериозном девојком, којој је слала експлицитне фотографије, али је и поред тога, наводно негирала веродостојност брака са Томићевом и најављивала крај њихове романсе.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/редтв

 

- За време реклама сам показала Анастасији слике које је једна особа добила од Аните пре свадбе са Матором, али и након тога. У питању је једна девојка. Анита јој је послала обнажене слике, на којима се јасно види све. Она јој је рекла да има разлог због чега је са Матором у браку и кад се то буде окончало, да ће са њом започети нешто ново -  истиче Мина и додаје:

- Жао ми је Маторе, мислила сам да је Анита добра, али после овога не. Желела бих само да је освестим и докажем јој каква је. Анита је рекла тој девојци да је њен брак заваравање. Сви знамо да је Матора прави џек, како се понаша према људима. Жао ми је што увек налети на погрешне људе. Биће шокирана кад ово буде чула - испричала је Мина Врбашки.

Како су обе тренутно у Задрузи, до њих ова информација не може да стигне, а како ће реаговати када сазна, остаје да видимо.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".