Манекенка и супруга Луке Јовића, Софија Милошевић, нашла се на мети преваранткиње у Црној Гори која је успела да је ојади за повећу своту новца.

Позната старлета опљачкала је неколико јавних личности у Црној Гори, а луксузан хотел у Тивту био је њена база и служио је као оправдање да води живот на "високој нози".

Фото: Принтскрин/Инстаграм/софијамило

 

Процењује се да је током лета ова криминална група, предвођена млађом женском особом, преварила више десетина људи, међу којима је и манекенка Софија Милошевић, коју је ојадила за повећу своту новца.

- У питању је девојка која ради као "персонал шопер", успела је да превари много људи, између осталих и Софију. Није у питању цифра од 200.000 евра, много је мања - каже извор.

Подсетимо, осумњичена је "продавала" причу да долази из угледне породице, као и да се бави трговином луксузних часовника.

Фото: Инстаграм принтскрин/софијамило

 

- Девојка је била смештена у луксузном хотелу у Тивту. Представљала се како долази из угледне породице и живи у Лондону где има пријатеље који се баве трговином скупих сатова али и да повољно пребацују велику количину новца у иностранство. Тако је неколицину наших познатих личности "навукла" да јој поверују и преко ње наруче лимитиране сатове - рекао је извор и додао:

- Једна наша истакнута јавна личност јој је на руке дала близу 200.000 евра како би јој набавила сат ког нема на тржишту. Десетак дана након поруџбине, девојка је искључила телефон и престала да јој се јавља. Али то није све, након краћег времена на адресу те познате личности упућене су и претње да уколико превару пријави полицији угрозиће своју породицу - закључио је причу извор за домаће медије.

Информер/Пинк.рс

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".