Певачица Александра Пријовић остварује своје снове и тренутно се налази, рекло би се, на врхунцу своје каријере, али и сама признаје да јој у свему томе највише помаже њена подршка, супруг Филип, али и мама Борка.

Борка се не експонира превише у јавности, али увек чува леђа Александри и одлично се слажу. Она је била присутна на свим њеним концертима у Арени и сваки пут је, као права мајка, била једнако узбуђена.

Фото: Јутјуб принтскрин/Srbija Danas,АТА имагес

 

 

Она је имала и симпатичну улогу "бака-сервиса" и чувала је малог Александра док му је мама певала на великој бини.

Александра је једном приликом објаснила да се њена мајка одрекла можда блиставије каријере како би њу подржала у грађењу исте:

- Мама је годинама певала, кад сам ја почела да се такмичим, она је одустала од певања и одлучила да ме подржи максимално. Оставила је свој посао. Ја бих сутрадан урадила исто за своје дете. Само је моје дете битно, само он и он и он - рекла је једном приликом Прија у емисији "Шок ток".

Фото: Фото: Небојша Параушић/Принтскрин/Фејсбук/Bokica Borka Mihajlovic

 

 

И, заиста, Борка је увек била подршка Александри и веровала у њену певачку каријеру, а Александра је наставила путем којим су већ ишли бројни чланови породице.

- Прво се моја мајка бавила певањем, затим моји ујаци, па онда ја - казала је једном приликом Борка.

- Кад ме питају да ли сам поносна на ћерку, кажем да јесам, али све сам то прихватила као потпуно нормално у њеном и мом животу, као нешто што је морали да се деси.

Борка је, иначе, Александру родила врло млада, а имала је само 22 године. Због тога не чуди што понекад делује као Александрина сестра, јер је 1974. годиште, како је и написала на свом Инстаграму. 

Фото: АТА имагес

 

 

Борка Александри увек чува леђа, а изгледа феноменално, што се дало видети у многим приликама, међу којима је и њено и Филипово венчање, али и крштење малог Александра.

Од Александриног оца Недељка се растала убрзо по рођењу ћерке, а већ годинама се забавља с истим партнером, певачем Фахрудином Буљубашићем.

БОНУС ВИДЕО: