Трагична вест стигла је са утакмице енглеске Лиге 1 која је прекинута услед страшних дешавања.

У 84. минуту је дошло до прекида, навијачи су упали на терен како би зауставили игру и како би скренули пажњу на то да је једном човеку на трибинама потребна помоћ лекара.

Обе екипе су повучене са терена, а навијач је нажалост преминуо након срчаног удара и поред покушаја доктора да га реанимирају.

- Позвани смо јуче у 21:28 због извештаја да се некој особи није добро у фудбалском клубу Лејтон Ориент, на Бризбејн Роуду. Послали смо бројне ресурсе на лице места, укључујући службеника за реаговање на хитне случајеве, два медицинска радника у аутомобилима за брзо реаговање и екипу хитне помоћи. Наш први лекар је стигао за отприлике четири минута - саопштили су из хитне помоћи у Лондону.

Огласио се и Лејтон Оријент.

- Утакмица против Линколн Ситија у уторак је прекинута због хитне медицинске помоћи на источној трибини Бризбејн Роуда. Мисли свих у фудбалском клубу Лејтон Оријент су са укљученим појединцима и њиховим најмилијима у овом тешком тренутку. Клуб би желео да се захвали свим навијачима који су вечерас присуствовали Бризбејн Роуду на разумевању и саосећању које су показали током веома тешке ситуације. Клуб ће обезбедити даља ажурирања у догледно време - наведено је у саопштењу.

БОНУС ВИДЕО:

(Курир спорт)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".