Ана Рајковић, супруга нашег фудбалера и репрезентативца, Предрага Рајковића, објавила је фотографију млађег сина Тадије на Инстаграму, а у опису се сетила свега кроз шта су прошли пре годину дана.

Наиме, Тадија је пре годину дана завршио у болници, што је Ана споменула једном приликом, а сада је објаснила шта се тачно догодило. Његом организам је напала бактерија, а доктори су му давали само 5 процената шансе да се избори.

Фото: Инстаграм Принтскрин/ rajkovic__ana

 

 

- Тачно 365 дана од мајкине највеће ноћне море. Кома, сепса, бактерија га је разорила, не очекујте превише, дајемо му само 5% шансе да се избори, бактерија је вероватно стигла до мозга, немоћни смо, све је на њему. И ако се пробуди не очекујте превише, рекли су… Стисла сам зубе и срце, а тату сам загрлила најјаче и шапнула му да не смемо да им верујемо. Из дана у дан веровали смо само Господу и теби сине. Многи су искористили мајкину “слабост”, погрешили су, пуно су погрешили, али су научили да добро увек победи зло. Сећаш се како су нам рекли?! Па ово је чудо, ово је необјашњиво! Чудо наше, волимо те највише - написала је Ана Рајковић уз фотографију сина.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".