Tragična vest stigla je sa utakmice engleske Lige 1 koja je prekinuta usled strašnih dešavanja.

U 84. minutu je došlo do prekida, navijači su upali na teren kako bi zaustavili igru i kako bi skrenuli pažnju na to da je jednom čoveku na tribinama potrebna pomoć lekara.

Obe ekipe su povučene sa terena, a navijač je nažalost preminuo nakon srčanog udara i pored pokušaja doktora da ga reanimiraju.

- Pozvani smo juče u 21:28 zbog izveštaja da se nekoj osobi nije dobro u fudbalskom klubu Lejton Orient, na Brizbejn Roudu. Poslali smo brojne resurse na lice mesta, uključujući službenika za reagovanje na hitne slučajeve, dva medicinska radnika u automobilima za brzo reagovanje i ekipu hitne pomoći. Naš prvi lekar je stigao za otprilike četiri minuta - saopštili su iz hitne pomoći u Londonu.

Oglasio se i Lejton Orijent.

- Utakmica protiv Linkoln Sitija u utorak je prekinuta zbog hitne medicinske pomoći na istočnoj tribini Brizbejn Rouda. Misli svih u fudbalskom klubu Lejton Orijent su sa uključenim pojedincima i njihovim najmilijima u ovom teškom trenutku. Klub bi želeo da se zahvali svim navijačima koji su večeras prisustvovali Brizbejn Roudu na razumevanju i saosećanju koje su pokazali tokom veoma teške situacije. Klub će obezbediti dalja ažuriranja u dogledno vreme - navedeno je u saopštenju.

BONUS VIDEO:

(Kurir sport)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".