Ана Рајковић, супруга нашег фудбалера Предрага Рајковића на свом Инстаграм профилу посветила је потресне речи млађем сину Тадији који је пре годину дана завршио у болници.

Малом Тадији здравље је било озбиљно нарушено, а како је Ана написала, доктори су му давали пет посто шансе да се његово мало тело избори са бактеријом.

ФОТО: Принтскрин/Инстаграм/рајковиц__ана

 

- Тачно 365 дана од мајкине највеће ноћне море. Кома, сепса, бактерија га је разорила, не очекујте превише, дајемо му само 5 одсто шансе да се избори, бактерија је вероватно стигла до мозга, немоћни смо, све је на њему. И ако се пробуди не очекујте превише, рекли су… Стисла сам зубе и срце, а тату сам загрлила најјаче и шапнула му да не смемо да им верујемо. Из дана у дан веровали смо само Господу и теби сине. Многи су искористили мајкину “слабост”, погрешили су, пуно су погрешили, али су научили да добро увек победи зло. Сећаш се како су нам рекли?! Па ово је чудо, ово је необјашњиво! Чудо наше, волимо те највише - написала је Ана Рајковић уз фотографију сина.

Фото: АТА имагес

 

Иначе, у периоду када јој је било најтеже, Рајковићка се суочила и са трачевима на свој рачун.

- Млађи син нам је био у болници и то је оно што је могло да нас пољуља у емотивном смислу. Здравствено стање сина, а не будалаштине које неко пише и измишља- рекла је она тада, па додала да после свих дешавања није потражила никакву помоћ психијатра.“

- Нисам потражила помоћ, али не кажем да ми није потребна, нисам имала времена. Година ми је почела пљачком, наше куће, затим смо имали још две пљачке, па болест нашег сина, па измишљена афера. Ако је морало тако да буде, нека га. Немојте да мислите да некога омаловажавам, али за сада нам то није потребно и немамо времена за то - рекла је Ана Рајковић тада.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".