Мина је након увреда на свој рачун написала отворено писмо и одлучила да се повуче из јавности у потпуности.

- Месецима уназад трпим салве најгорих увреда и претњи због медијске кампање (намерно користим тај термин) током које је пласирана гомила лажи и у којој сам представљена као негативац. Ја сам ћутала, јер сам тако изабрала. У петом месецу трудноће више не желим и не морам да будем изложена томе, макар не на свом Инстаграм налогу. Склонила сам се иза камера и повукла из јавног живота јер су ми у овом тренутку потребни приватност и мир - написала је Мина и додала:

Фото: Принскрин/ Јутјуб/Папараззо Лов // ДНК // Брак на невиђено

 

- Уколико и даље имате потребу да седите на мом профилу, чекајући да видите где сам и шта радим, чините то у тишини својих мрачних кулоара, јер другачије нећете имати прилику. Сваки профил који ми упути било шта лоше, биће блокиран. Свакако, имајте у виду да вам то неће ни решити проблеме, ни платити рачуне. Свако добро ' поручила је водитељка.

Мину су гледаоци имали прилике да упознају у емисији "Амиџи шоу" где је поред Огњена водила сегмент емисије "Пази Мина", а одмах је привукла пажњу својим атрактивним изгледом. Из тог разлога је често била на мети напада када су је оптуживали да је цела изоперисана што је њен партнер више пута демантовао.

Мина је с тим у вези окачила своју слику из детињства.

 

 

Огњен је искористио прилику и похвалио своју изабраницу:

- Не постоји ништа лепше - написао је заљубњени водитељ.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".