Већ девету сезону, емотивне приче ученика шоуа „Никад није касно“, остављају гледаоце у сузама.

Сада је возач аутобуса доброг гласа, Зоран Живановић Рођа испричао своју тешку судбину, док упркос свему не скида осмех са лица.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Никаднијекасно

 

Његов животни пут није био лак, будући да је са само 18 година био условљен да се што пре ожени, а неколико година после свадбе доживео је тешку саобраћајну несрећу која му је променила живот.

Како је испричао, рано је остао без оба родитеља, а оно што је обележило његову младост била је присилна женидба. Само пар месеци након очеве смрти мајка га је условила и натерала да оснује породицу.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Никаднијекасно

 

– Нисам био ни пунолетан, нисам војску служио а она ми је рекла „Још боље, само се ти ожени да не будем сама“. „Боље се жени, наћи ћеш ме мртву“, то су биле мајчине речи. И ето, десило се, имао сам 18, 5, а она 15,5 година. После свега што сам већ доживео то ми је било страшно – каже такмичар "Никад није касно", и додаје да са 18 година није ни био свестан брака и свих обавеза који он носи.

На жалост, супруга и он нису имали срећу да добију децу, а касније је његов живот обележила и тешка саобраћајна несрећа у којој је изгубио најдражег члана своје породице.

Курир.рс/Гранд

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".