Иако је био грађевиснки радник, успео је да прехрани целу породицу, а у једном од интервјуа је изјавио како је он благословен човек.

- Сматрам себе срећним човеком јер сам муж 39 жена и глава највеће породице на свету.

Живот у породичној кући са 100 соба и четири спрата у Бактвангу, у Индији, је као у војсци. Све је одређено прецизно, од тога кад који члан породице устаје, ко се први умива, кад се доручкује, ко има предност, а ко треба да сачека на ред.

Прва супруга Затианги (71) организује све остале чланове када су у питању кућни послови, па је кућа од 100 соба на четири спрата увек беспрекорно чиста.

Фото: Јутјуб принтскрин/60 Minutes Australia

 

- Ја сам најстарија и прва жена која се удала за Сиону. Због тога сви у породици треба да ме поштују - рекла је Затианги.

Сиона је развио ротациони систем када је реч о његовим брачним дужностима у кревету. Свих 39 жена се смењивало у његовом кревету, по одређеном систему, који је он осмислио.

Парлиана је Сионин педесетогодишњи син који је рекао да је отац изабрао да припада секти која мушкарцима дозвољава да имају више жена, а неке од њих је оженио како би их спасао тешког живот на селу.

Сиона је умро 2021. године у 76. години живота и остао је забележен у Гинисовој књизи рекорда као глава најмногобројније породице на свету.

Он је у Индији био шеф верске секте која се бави полигамијом.

Сиона је наводно патио од дијабетеса и хипертензије. Тешко је рећи да ли је Сиона заиста био глава највеће породице на свету, јер постоје и други који полажу право на ту титулу. Такође је тешко проценити тачну величину његове породице. Најмање један извештај тврди да је имао 39 жена, 94 деце, 33 унука и једног праунука, што чини 181 особу.

Према новинској агенцији Ројтерс, Сиона је рођен 1945. Своју најстарију супругу, која је била три године старија од њега, упознао је када је имао 17 година.

БОНУС ВИДЕО: