Он је претукао запосленицу Енису Клепо.

Наиме, оптужницом се Амир Џафић терети да је дана 01. августа 2023. године око 21.30 у холу хотела “Јабланица” у Јабланици, где се налази рецепција и где је као рецепционарка радила оштећена Е. К., након краће вербалне препирке оштећене са директорком хотела И. Џ., иначе супругом оптуженог, око исплате плате, давања отказа и других проблема на послу, на позив И. Џ. на рецепцију приступио оптужени Амир Џафић, те одмах кренуо ка оштећеној терајући је из објекта, па ју рукама ухватио за мајицу у пределу груди, гурајући је према просторији у којој се налази базен и ударајући оштећену шаком у пределу главе, лица и очију, у чему га је покушала спречити запосленица хотела С. Н., али није успела, јер је и њу оптужени одгурнуо, те даље наставио физичком снагом ударати и гурати оштећену у правцу ходника ка базену, затворивши врата од ходника и даље настављајући је ударати, галамећи на њу, упућујући јој погрдне речи и говорећи јој како јој неће платити, након чега је оштећена села на степенице, а потом и напустила просторије хотела, те се упутила у Дом здравља “Јабланица”, а затим и у СКБ Мостар гђе је и хоспитализована и где су јој констатоване тешке телесне повреде у виду отока и крвног подлива горњег и доњег капка оба ока, крварење испод конјуктиве левог ока и прелом леве очне шупљине без помака.

Фото: Друштвене мреже

 

Општински суд у Коњицу заказао је рочиште ради изјашњења о кривици оптуженог Амира Џафића за дан 27. октобар 2023. године.

По одлуци Главног тужиоца овај предмет је имао приоритет у раду Тужилаштва и Тужилаштво је у сарадњи са ПУ Коњиц без одлагања провело све планиране истражне мере и радње у циљу утврђивања и доказивања чињеница у наведеном случају, па су тако саслушани сведоци, испитан осумњичени, прикупљена медицинска и друга документација, проведено медицинско вештачење, као и вештачење ДВД – видео записа снимака са лица места у Агенцији за форензичка испитивања и вештачења у Источном Сарајеву.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".