Јавни тужилац Вишег јавног тужилаштва у Врању предложио је судији за претходни поступак Вишег суда одређивање притвора. Очекује се одлука суда.

Убиство се догодило у Репинцу код Владичиног Хана у кући када је Драган ножем убо у врат своју супругу. Несрећна жена је подлегла повредама, а осумњичени је пронађен на месту злочина и одмах је ухапшен.

- Драган раније није осуђиван и против њега никада нису подношене кривичне пријаве за насиље у породици. Душанка није пријављивала супруга за насиље, осим што је пре двадесетак дана поднела тужбу за развод брака - рекао је Куриров извор упознат са случајем.

Како даље незванично сазнајемо, Драган С. је само једном у прошлости био пријављиван полицији.

- Драган је само једном раније пријављен полицији због сукоба са зетом, али тада није поднета кривична пријава против њега, већ му је била изречена хитна мера удаљења и забрана приласка зету од стране полиције - каже наш извор.

Злочин се, да подсетимо, догодио у петак око 21.30 сати, а претпоставља се да је осумњичени био пијан у том тренутку и да је свему претходила свађа супружника.

- Драган и Душанка су живели као подстанари у селу Репинце већ годинама. Он је радио у једној фабрици у Владичином Хану која је у стечају и остао је без посла. Душанка је радила као чистачица у дому здравља - испричали су нам њихови познаници.

Жена је од повреда преминула на месту, а у локви крви ју је затекла ћерка када је са својим дететом дошла из града кући.

- На терен су одмах дошли полиција и хитна помоћ. Драган је ухапшен, али Душанки није било спаса. Најгоре је и што је она радила у дому здравља и ти људи из Хитне, кад су дошли на дреси нису могли да верују да је Душанка жртва због које су дошли - каже наш саговорник.

Мотив непознат

За сада, нит породица, али ни полиција, ни тужилаштво не могу да кажу шта је био мотив убиства. Осумњичени је, према сазнањима из полиције, у петак увече приликом хапшења био у "веома алкохолисаном стању".

(Курир.рс)

БОНУС ВИДЕО: