Она нема длаке на језику ни када је њен приватни живот у питању, па је тако сада све шокирала када је признала да је велико разочарање доживела од својих родитеља јер јој нису купили стан.

Фото:Принтсцреен/Јутјуб/Ново јутро

 

 

- Прво разочарање моје је било у родитеље, иако ја имам супер родитеље, они су мене разочарли. Обећали су ми у том неком периоду живота да ћу да добијем стан који нисам добила, а моја сестра је добила. И то је неко прво разочарање које сам имала и онда сам научила да никоме не верујем. Само верујем у своје паре. Сад мени кад дође фрајер и хоће да ми купи нешто, ја то не схватам здраво за готово... Док ја ту лову не направим сама нема ништа. То што ће он мени то да донесе, то је супер. Ја и привлачим такве мушкарце јер се не фолирам и рекла сам да ми је важно да партнер има - испричала је Јована у једном даху за Информер, али се ту није зауставила.

Фото: АТА имагес

 

 

Јована се дотакла и интимних односа.

- Знаш оно кад жене крену да се фемкају, неће да дају прво вече. Ти кад упознаш фрајера видиш, ако не можеш да спаваш прво вече са њим, да размишљаш да ли ће сутра да те позове, то је дрипац и немаш шта да тражиш са њим - поручила је водитељка.

БОНУС ВИДЕО: