Држављанин Србије (29), који је јуче ујутру пронађен мртав на улици у Лимасолу на Кипру, а за кога се сумњало да је погинуо у саобраћајној несрећи, према најновијим детаљима из истраге, ипак је убијен!

Како преносе медији са Кипра, истрага је добила драматичан заокрет.

- Инцидент је првобитно пријављен као несрећни случај у суботу око три сата после поноћи. Млади мушкарац из Србије пронађен је мртав испред паба у Лимасолу, у ком је радио као обезбеђење. Полиција сада истражује могуће убиство, након нових доказа који су изашли на видело - наводи портал Ин-ципрyс.

Према наводима њихових извора, истражитељи су анализирали догађаје који су претходили смрти Србина, али и све оно што се дешавала након проналаска његовог тела.

- Полиција је издала налог за хапшење две особе које су се налазиле на месту догађаја у критичном тренутку када је Србина ударило и одвукло возило када је закорачио на коловоз у близини пешачког прелаза - наводе извори и додају да су очевици изјавили да се Србин пре смрти посвађао у клубу са непознатом особом.

- Након свађе, Србин је изјурио из локала и истрчао на коловоз не обраћајући пажњу на саобраћај. Тада га је ударило возило које је наишло и вукло га неколико метара пре него што се зауставило. Возач, млади Кипранин грчког порекла, одмах је алкотестиран и урађен му је тест на дрогу. На оба теста он је био негативан - наводе извори локалних медија и додају да је истрага у току и да се очекује да се врло брзо расветле све околности страдања држављанина Србије.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: