Многима је познато да се Слађа Делибашић поред певања бавила и плесом.

Фото: Јутјуб принтскрин/Djogani

 

 

Са тадашњим супругом, Ђолетом Ђоганијем, водила је плесну школу и учила покретима многе данас познате даме, а сада је открила и каква је била сарадња са њима.

Фото: АТА имагес

 

 

- С Бреном је била баш лепа сарадња. Тад сам била у трећем месецу трудноће са Силвијом. Лепа Брена је стварно све лепо прихватала, имала је кореографије које је добро савладала, али морам да признам да је Драгана Мирковић највећи таленат за игру. Она све одмах запамти. Ето, с њом имам лепа искуства - рекла је Слађа и описала сарадњу са поп дивом Јеленом Карлеушом.

- Једном сам имала контакт с Карлеушом, али њој се нешто није свидело, отишла је код покојне Ксеније Пајчин, па је с њом радила. Јер код мене нема оно "ајде, полако ћемо", или капираш или не. Не могу ја да те научим ако немаш таленат - навела је певачица, па се осврнула на свој приватан бизнис и открила да ли би затворила вртић ако посао не иде.

Фото: АТА имагес

 

 

- Вртић? Никад! Деца су нешто најчистије на свету. Јесте било тешко, али не одустајем. Дешавало се пре да сам затварала послове и бизнисе због мушкарца јер сам морала. Ради се о фитнес центру и мојој робној марки. Не могу, боље да затворим него да буде крвопролиће - казала је Слађа за "Курир".

БОНУС ВИДЕО: