Mnogima je poznato da se Slađa Delibašić pored pevanja bavila i plesom.

Foto: Jutjub printskrin/Djogani

 

 

Sa tadašnjim suprugom, Đoletom Đoganijem, vodila je plesnu školu i učila pokretima mnoge danas poznate dame, a sada je otkrila i kakva je bila saradnja sa njima.

Foto: ATA images

 

 

- S Brenom je bila baš lepa saradnja. Tad sam bila u trećem mesecu trudnoće sa Silvijom. Lepa Brena je stvarno sve lepo prihvatala, imala je koreografije koje je dobro savladala, ali moram da priznam da je Dragana Mirković najveći talenat za igru. Ona sve odmah zapamti. Eto, s njom imam lepa iskustva - rekla je Slađa i opisala saradnju sa pop divom Jelenom Karleušom.

- Jednom sam imala kontakt s Karleušom, ali njoj se nešto nije svidelo, otišla je kod pokojne Ksenije Pajčin, pa je s njom radila. Jer kod mene nema ono "ajde, polako ćemo", ili kapiraš ili ne. Ne mogu ja da te naučim ako nemaš talenat - navela je pevačica, pa se osvrnula na svoj privatan biznis i otkrila da li bi zatvorila vrtić ako posao ne ide.

Foto: ATA images

 

 

- Vrtić? Nikad! Deca su nešto najčistije na svetu. Jeste bilo teško, ali ne odustajem. Dešavalo se pre da sam zatvarala poslove i biznise zbog muškarca jer sam morala. Radi se o fitnes centru i mojoj robnoj marki. Ne mogu, bolje da zatvorim nego da bude krvoproliće - kazala je Slađa za "Kurir".

BONUS VIDEO: