Слађа Делибашић и Ђорђе Давид гостовали су једној емисији где су дали занимљиве одговоре на нека питања које до сада нисмо знали.

Фото: АТА имагес

 

Рокер је испричао како је дошао у жири "Звезда Гранда" за који каже да је најбољи музички програм.

- Кад сам био позван, било је још двоје људи у оптицају. Чини ми се да су Вики и Саша пресекли да то будем ја. Иначе, Вики је неко о коме сам последње предрасуде разбио. Тврдим да је један од најбољих људи на естради. Много ми је помогла и даје ми велику подршку у свему. Ја је третирам као сестру - навео је он.

Фото: В. Данилов

 

Слађа је испричала какву је сарадњу имала са нашим највећим музичким звездама јер је она осим певања учила генерације како да играју у свом плесном студију који је имала са бившим мужем Ђолетом Ђоганијем.

- С Бреном је била баш лепа сарадња. Тад сам била у трећем месецу трудноће са Силвијом. Лепа Брена је стварно све лепо прихватала, имала је кореографије које је добро савладала, али морам да признам да је Драгана Мирковић највећи таленат за игру. Она све одмах запамти. Ето, с њом имам лепа искуства. Једном сам имала контакт с Јеленом Карлеушом, али њој се нешто није свидело, отишла је код покојне Ксеније Пајчин, па је с њом радила. Јер код мене нема оно "ајде, полако ћемо", или капираш или не. Не могу ја да те научим ако немаш таленат - навела је она, а на питање да ли би затворила приватни бизнис ако посао не иде, дала је врло занимљив одговор.

- Вртић? Никад, деца су нешто најчистије на свету. Јесте било тешко, али ја не одустајем. Дешавало се пре да сам затварала послове и бизнисе због мушкарца јер сам морала. Ради се о фитнес центру и мојој робној марки "СД". Не могу, боље да затворим него да буде крвопролиће - казала је Слађа.

Курир

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".