Пар је у браку од 2017. године, има трогодишњег сина, а ове године су проширили породицу за још једног члана.

 

 

Прва улога Иване Хорват Капичић (35) у серији “Зора дубровачка” донела јој је познанство са Стефаном Капичићем (45), а касније и љубав, па брак и друго дете. Глумци приватност држе далеко од очију јавности, али ипак знамо делић њихове љубавне приче.

Стефан и Ивана су се упознали 2014. године у Дубровнику, на снимању поменуте серије, у којој су обоје имали велике и запажене улоге. Да је њихов сусрет био судбински, говори и чињеница да је Ивани то била прва улога, до тада се бавила манекенством.

Иако је глумца тукао глас великог шармера и вечитог нежење, хрватска глумица је успела да га освоји. Везу су неколико месеци крили од свих, а онда су на друштвеним мрежама почели да објављују заједничке фотографије.

Фото: АТА имагес

 

 

Иако је Ивана десет година млађа, та разлика им није стала на пут. Стефан је одлучио да је запроси након годину и по дана везе, а веридбу су прославили на премијери филма “Стар Wарс” у Београду.

Како је Стефан тражио срећу на америчком тржишту, Ивана га је пратила на том путу, а управо је прекоокеанска држава била избор за венчање те 2017. године. Пар се одлучио за интимну церемонију са најближим пријатељима, што је Стефан касније потврдио.

- Да, венчали смо се у Лос Анђелесу. Веома смо срећни због тога. Церемонија је била интимна и лепа, али детаље ћемо задржати за себе - рекао је Стефан тада за “Глорију”.

 

 

Три године након ступања у брачну заједницу, Ивана се породила, и на свет донела сина Ивана. Трудноћу су дуго крили, али када им је Иван био у наручју, одлучили су да поделе лепе вести са светом.

О детаљима њиховог односа не знамо много, Стефан је свега неколико пута на кашичицу причао о сапутници.

- Ивана и ја смо се упознали преко посла, што значи да се разумемо и подржавамо. Било је то уочи снимања серије “Зора дубровачка”. Лепо нам је, али дегутантно је да говорим о томе где идемо и шта радимо. Срећан сам и нека само потраје - открио је Стефан једном приликом за магазин “Стори”.

Ивана и он често објављују заједничке фотографије на друштвеним мрежама, те можемо видети како проводе време, путују, уживају у чарима холивудског црвеног тепиха.

 

 

- Одлично се слажемо. Стрелац сам у хороскопу, Ивана је Ован, ватрени смо знакови, али код нас нема свађе, већ влада хармонија. Уз њу сам нашао свој мир - рекао је Капичић.

Ивана, која је одувек важила за веома скромну девојку, свог драгог прати на свим дешавањима, премијерама и пружа му подршку, а своје љубавно гнездо одлучили су да заснују далеко од Балкана. Ипак, нису заборавили одакле су дошли, живе и на релацији Београд - Загреб, а често иду и на место где су се и упознали.

БОНУС ВИДЕО: