Бранкица гледа да избегава представнике седме силе, те глумица скоро никада не даје изјаве.

Овог пута је глумица решила да ипак одговори на нека питања, те је том приликом и открила је зашто избегава медије и да ли и даље пажљиво бира улоге које игра, о чему се доста причало.

Фото: В. Данилов

 

 

- Одлучила сам да будем искренија према себи и да не радим ствари које ми се не раде. Кад си млађи у тој си машини, па се не снађеш најбоље у почетку. Како су године пролазиле, просто сам одлучила да не правим никакве компромисе, него да стварно радим улоге које ми се допадају - рекла је Бранкица, а онда је уследило питање о њеном бившем момку, Милошу Биковићу.

Романса између Бранкице и Милоша Биковића била је главна тема док су били заједно, њихов сваки корак се пратио. Посебна пажња се посвећивала њима јер и глумица није желела да изгуби невиност пре брака.

Милош сада има нову партнерку, Ивану Малић, која је у другом стању, а када су је новинари питали да то прокоментарише, Бранкица је била видно изнервирана, те је прекинула интервју.

Фото: Инстаграм принтскрин/ivanamalic_

 

 

- Завршили смо овде - кратко је поручила глумица и отишла.

Иначе, Бранкица је почетком 2023. у једном разговору такође упитана за Биковића, али је стриктно одбила да говори о њему.

- Не причам више на ту тему уопше. То су завршене теме, тако да то уопште не коментаришем - рекла је тада Бранкица Себастијановић за емисију "Уна, дуе, тре".

БОНУС ВИДЕО: