Јелена Карлеуша гостовала је на једној домаћој телевизији где је говорила о свом концерту и новим албумима, али и естради у последњих неколико година.

Фото: К1 принтскрин

 

Том приликом је рекла да је публика принуђена да слуша "треш музику из 2001" која им се сервира и да такви певачи брзо буду заборављени. Спомињала је нове генерације те се ту пронашао и млади репер Нући који се њом ушао у рат због провокације, а овога пута је и Цеца Ражнатовић имала шта да каже.

ФОТО:АТА

 

Цеца се на концерту Александре Пријовић појавила и у изјави за медије је индиректно одговорила на прозивке Карлеуше упућене млађим генерацијама:

- "Дошла сам да подржим ову треш музику што народ обожава и да будем као 2001." - рекла је иронично и тако исписала наставак историје у њиховом, сада већ, епском сукобу.

Фото: принтрскрин/твитер/карлеушастар

 

Јелена Карлеуша је на свом Инстаграму брутално узвратила и одговорила на индиректни одговор колегинице са којом годинама не разговара.

- Нека неко каже несрећној Цеци да под треш музиком из 2001. нисам мислила на Пију него на ону што п*** два к****. Али ми је презабавно што је она препознала Прију у мојим речима. Битно да помно прати моје интервјуе, ни ја се не бих сетила да сам рекла 2001. Прији честитам и желим јој да избегне "Маја Б синдром" када те публика прво хајпује па заборави. То Срби обожавају да раде. То ће тешко бити са овим Анастасија Р - X фактором - написала је Карлеуша.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".