Катарина Каја Остојић музиком се бави професионално од 2006, када је објавила албум "Незнанка" и тако се представила јавности. Али мало је познато да је управо она требало да буде певачица групе Ђогани након што је бенд напустила Слађа Делибашић и развела се од Ђолета.

Остојићева се тада о свему договорила с Ђолетом и скоро да су почели сарадњу, да би се он у последњем моменту предомислио и понудио Весни Тривић да она буде певачица. Остало је познато.

Са ове дистанце Каја сматра да би она и као музички извођач, али и са емотивне стране, била доста успешнија да је постала певачица групе Ђогани и да је којим случајем, баш као и Весна, касније с Ђолетом ступила у брак. О томе је говорила пре неколико дана у емисији "Ами Џи шоу", где су је водитељи питали да ли јој је жао што није постала део Ђоганија.

Фото: Н. Скендерија

 

 

- Да, превише ми је жао. Да сам ја постала певачица те групе, била бих удата за Ђолета и сад би неко дефинитивно бринуо о мојој каријери и о мени јер сам ја сама бринула и о каријери и о себи. А да сам с њим, не бих имала паузе и проблеме које сам правила - рекла је певачица кроз смех.

На те Кајине речи Ђоле је имао спреман одговор.

Фото: ATA Images

 

 

- Мислим да да. Она је била у то време најбоља. Лепа и млада, баш сам пратио њен рад, био сам одушевљен њом. Међутим, тада се појавила Весна и ја сам њу изабрао. Такви уметници који знају само да певају, њима фали човек који ће да их води кроз живот. Каја је добра певачица, нема ту шта. Да је стварно била са мном, она би била пажена и мажена и добра као Весна јер, иако ја контролишем Весну, исто тако јој дајем простора да се сама изгради - казао је он и додао да је с несуђеном чланицом своје групе у сјајним односима.

- С Кајом кад се сретнем, увек се лепо испричамо. Познајемо се дуго, знам и њену породицу, тако да, ето, захваљујем јој се на овом коментару, шта друго да кажем - поручио је Ђоле.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: