Када је домаћа јавност 2007. године имала прилику да упозна младу наду моделинга, била је очарана њеном лепотом. Ипак, Бојана Рајић у жижу интересовања доспела је удајом за голмана Владимира Стојковића.

 

 

После неколико бурних година јавног живота и афере која ју је веома променила, Бојана Рајић повукла се из јавности, те данас живи повучени породични живот, чије обрисе показује само пратиоцима на свом "Инстаграм" профилу.

Фото: Александар Ђоровић

 

Госпођа Стојковић постала је 2009. године, а две године касније Владимиру је подарила сина Лава. Иако су изгледали као савршен пар, њихов брак се већ 2014. године. Бојанин бивши супруг износио је бројне оптужбе на њен рачун, а манекенка и модна дизајнерка тада се одрекла целокупне имовине, о чему је јавност сама и обавестила.

 

 

- Целокупне имовине се јесам одрекла, кућу на Дедињу јесам преписала на Владимира, с тим што Лав и ја имамо доживотно право становања у једној од Владимирових некретнина. Тако да Лав има кров над главом и није остављен на улици, као што на крају испаде. Алиментација, без обзира на примања мог бившег супруга, примерена је детету узраста од три године. С обзиром на то да и ја радим и издржавам себе, ниједног тренутка нисам тразила издржавање за себе као бившу супругу. Лав редовно виђа оца и борави код њега - написала је тада манекенка на свом Фацебоок налогу.

БОНУС ВИДЕО: 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".