Аура је енергија која окружује физичко тело особе. То је као отисак прста. Свака аура има одређену боју, у распону од црвене до црне. Иако је обично нечија аура комбинација боја и промена, једна боја је увек доминантнија и многи људи ће имати једну боју која се стално понавља. 

Какви су људи који имају плаву ауру?

Људи са плавом ауром су емпатични, пуни љубави, емотивни. Такође зраче енергијом смирености, због чега су често популарни међу пријатељима. Имају снажну интуицију и лакше препознају духовне знакове. Они симболизују имплозију, коначну судбину душе.

Потпуна су супротност људима са црвеном ауром, који се сматрају ратоборним и интензивним. Али ако се плава и црвена аура комбинују, они стварају љубичасту боју ауре – и то се сматра предвиђањем великог успеха.

Међу знацима зодијака, плава аура је најчешћа код РАКА и ВАГЕ.

Плава је такође повезана са чакром грла, која се сматра чакром комуникације и самоизражавања.

Фото: Профимедиа

 

 

Како неговати плаву ауру и како искористити њен потенцијал?

Да би људи са плавом ауром имали чисту ауру, а самим тим и максимално искористили њен потенцијал, императив је да редовно медитирају. Људи с плавом ауром углавном налазе одговоре на своја питања у медитацији, а проблем најбоље решавају ако слушају интуицију, преноси Сенса.

 

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".