У уторак увече на среду ујутру, од 26. до 27. септембра 2023., планета Сатурн ће се појавити у близини растућег Месеца. Сатурн ће бити 4 степена у горњем левом углу Месеца када се заврши вечерњи сумрак.

У среду увече, 27. септембра 2023, у 21:06 ЕДТ, Месец ће бити у перигеју, најближем Земљи за ову орбиту.

Пун Месец након следећег биће у петак ујутро, 29. септембра 2023., појавиће се насупрот Сунцу (у географској дужини на Земљи) у 5:58 ЕДТ.

Месец ће изгледати пун 3 дана, од среде увече до суботе ујутру. Хајде да погледамо како пун месец у Рибама утиче на знакове Зодијака.

Фото: Профимедиа

 

 

Ован

Пошто овај месец пада у вашем 12. пољу, можда ћете желети да проведете неко време сами или бисте се могли наћи у некој врсти ситуације у којој се осећате изоловано. 12. поље влада болницама, затворима, местима за осамљивање и стварима које леже у нашој подсвести. У сваком случају, бићете фокусирани на сопствену личну стварност. Време је да застанете и размислите о ономе што је најважније.

Бик

Овај месец пада у вашу 11. кућу пријатеља, група, нада и жеља. Ваша друштвена група или компанија у којој радите могу бити ваш фокус у овом тренутку. Важно је да прихватите и будете свесни истине свих са којима сте блиско повезани, што ће вам дати дубље разумевање међусобно повезаних искустава и отворити очи за то на кога можете да се ослоните, а кога да схватите мање озбиљно.

Фото: Профимедиа

 

 

Близанци

Овај месец пада у вашу 10. кућу каријере и репутације. Немојте се изненадити ако сте у некој врсти пажње и откријете како вас други виде. Поново процените правац ваше каријере и да ли вам омогућава раст који желите. Ако не, можда је време за промену.

Рак

Овај месец пада у вашу девету кућу која влада образовањем, путовањима и вашим личним погледом на свет. Можете довести у питање сопствену духовност, систем веровања, морал и филозофију. Можете путовати или се можда налази неко или нешто на даљини што вам у овом тренутку привлачи пажњу и фокус.

БОНУС ВИДЕО: