Ако се вратимо на март 2023. године, подсетићемо се снажног младог месеца у Овну, праћеног помрачењем Сунца у Овну у априлу. Намере постављене у то време ће вероватно бити у пуном цвету сада под овим пуним Месецом у Овну, каже наша добра стара астрологија.

Сетите се онога што вам је било важно или што вам је на уму било у марту и априлу ове године, да ли вам нешто пада на памет? Да ли се осећате као да сте сада направили пуни круг?

Фото: Профимедиа

 

 

Ако вам ништа не изазове сећање, знајте да још увек можете да користите креативне вибрације пуног месеца Овна да бисте своје креације пустили свету.

Креативна магија Месеца у Овну

Пун Месец у Овну има фантастичан потенцијал да пренесе наше идеје из ума у ​​физички облик. Постоји предузетнички ток који долази када је енергија Овна јака, па је искористите у своју корист. Енергија под пуним месецом у Овну је такође ватрена и својеглава, и подстиче нас да будемо храбри и смели. Можда ћемо осетити налет самопоуздања и спремност да преузмемо веће ризике да бисмо добили жељени резултат. Ако би вашем животу требало мало више самопоуздања, мало више кретања и мало више страсти, Пун Месец у Овну ће бити на вашој страни! Наравно, постоји и друга страна ове енергије, јер понекад када је ватрена енергија јака можемо бити склони бесу, испадима, агресији и фрустрацијама.

Циклус помрачења у Овну

Наше емоције могу такође бити појачане под овим пуним Месецом како се приближавамо сезони помрачења. Помрачења су обично веома трансформативна и доносе промене у наше животе. Ове промене могу бити екстерне, али и приватне, унутрашње. Ован ће владати енергијама циклуса помрачења 2024. године, тако да је ово наш последњи редовни пун Месец у Овну до 2025. Следећи циклуси Месеца у Овну биће помрачења.

Фото: Профимедиа

 

 

Пун Месец у Овну и Хирону, Рањени исцелитељ

Хирон, астероид познат као Рањени исцелитељ, активан је под овим пуним месецом, лебдећи близу њега. Хирон нас води да пронађемо снагу у нашим ранама, а не тугу. Док је туга често повезана са нашим ранама, Хирон нас учи да из њих могу произаћи нова снага и мудрост. Хирон нам такође омогућава да искористимо дарове исцељења, саосећања и интуиције. Осетићемо ову енергију која нас охрабрује под пуним Месецем у Овну. Научићемо да наша туга не мора да нас прождире, већ да нас може ојачати. Дуг је и јединствен пут до тамо, али Хирон ће бити са нама.

Пун Месец у Овну

Пун Месец има начин да осветлИ ствари за нас, а како пун Месец у Овну осветљава крај месеца, можда ћемо почети да се осећамо као да видимо крај године на видику – што може да буде умирујуће! Са помрачењима иза угла, то би вам могло помоћи да имате осећај стабилности у свом животу. Не мора да буде ништа велико, али стварање рутине за себе, постављање граница и уношење лепоте и уметности у свој живот су ствари које могу помоћи. Ми смо креатори сопственог Универзума!

Пун Месец за разлику од младог, наговештава крај једног животног циклуса. Овај аспекат највише ће осетити Овнови, Јарчеви, Ракови и Ваге.

ОВАН

Одлуке које будете доносили у периоду када буде пун Месец условиће велике промене у будућности. Време је да завршите са нечим старим, што вам је био терет и кренете напред. То неће проћи без стреса и нагомиланих фрустрација.

ЈАРАЦ

Пун Месец у четвртом пољу доноси вам породичну кризу или проблеме са станом. Могућа је одлука о пресељењу.

Фото: Профимедиа

 

 

ВАГА

Пред вама је период који ће донети велику промену у партнерским односима. Уколико сте у браку, могућа је криза. На послу вас очекују нови изазови и тестови.

РАК

Пун Месец доноси вам стресни догађај на радном месту. Једноставно ћете морати да "пресечете" и донесете пословну одлуку која ће утицати на ток ваше каријере. Могуће је неразумевање и сукоби са ауторитетом.

БОНУС ВИДЕО: