У особе рођене у следећим знацима хороскопа најлакше је заљубити се:

Бик

С Биковима је пријатно бити у вези управо зато што су врло одани, не играју игрице и отворено показују своје емоције. Изузетно им је важна финансијска стабилност, а најважнији им је проналазак савршеног партнера. Ако сте у вези с Биком, сматрајте се особом која има среће у љубави.

Фото: Профимедиа

 

 

Рибе

Рибе осећања увек стављају на прво место, али не само на своје већ и туђе. Искрене су, верне и посвећене партнеру, а најлепша врлина им је саосећајност јер ће помоћи свом партнеру да преболи било какав проблем. Препуне су разумевања и врло често ће своје интересе оставити по страни због партнерових. Особе рођене у овом знаку показују каква би љубав заправо требала да буде.

Вага

Фото: Профимедиа

 

 

Вагама је најважније одржати склад у вези. Њих је лако волети јер се увек труде око свог партнера, што свакоме ласка. Ваге су спремне на свакакве жртве како би сачувале везу и увек ће водити рачуна о томе како њихова веза изгледа у јавности. Уз то, изузетно се брину око свог изгледа и увек желе добро изгледати за свог партнера.

Рак

Фото: Профимедиа

 

 

Ракови су спремни потпуно да занемаре своје жеље и потребе само да би удовољили свом партнеру. Свака ваша жеља њихова је заповест и ту су за вас и у добру и у злу. Када помисле да је веза у кризи, учиниће све да је спасе, а неретко опраштају и раскиде. Рака је једноставно волети због свих особина и пожртвовности, све док вам та силна преданост не досади, пише Цосмополитан.рс

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".