Певачица се побунила због документарца који је денсер недавно представио публици, а који садржи снимке настале пре 30 година, када су Ђоганијеви били у јеку славе.

Бивша жена Гагија Ђоганија пожалила се у једној емисији што није више заступљена у филму свог бившег девера Ђолета Ђоганија под називом "Живот и сцена", после чега се и он огласио.

Како он каже, у том периоду Анабела нити је званично била певачица састава, нити Гагијева девојка. У његовој архиви је више, како каже, није ни било, пошто се дистанцирао претпостављајући како ће се ствари даље одвијати.

- У том сегменту сам приказао Гагија и његов најбољи концерт, почетак његове каријере. Она на мојим снимцима, у мом животу, више од тога није ни постојала. Имао сам од тада па надаље одређено мишљење о будућој жени мог брата и зато сам увек био дистанциран, знајући, претпостављајући да ће једног дана бити овако као што је и било. Она је тада, са само 20, 21 годину колико је имала, показивала то. Значи, Анабела из тог времена и данас је исто. Само што је сада много, много зрелија и зна шта ради, а тада је била млада, па можда и није. - рекао је Ђоле.

- А друга ствар, то што је Гаги није најавио, шта то значи? Ја нисам причао: 'То би било то, драги моји, са вама је био овај, онај, басиста...', па нисмо ми бенд! 'А певала је моја жена Слађана Ђогани!' Нико не представља своју певачицу. Је л' неко представља певачицу у 'Зани'? Чему то 'драње' на човека тада, могла си то да урадиш касније. Рецимо, мени ако се нешто не допада, кажем: 'Весна, љубави, направила си то и то, није ми се допало, осетио сам се безвезе. Не знам да ли си то намерно урадила или случајно...' И буде: 'Јао, случајно сам, извини, молим те'. Завршено и све је у реду! Али онај крик... Свако нормалан ће да суди на свој начин, а она наравно, пошто је таква каква јесте, сви је знамо... Психолози би одмах проценили дијагнозу", испричао је Ђоле Ђогани, па прокоментарисао спорну ситуацију из филма на којој се Анабела буни у бекстејџу зато што је Гаги није представио на сцени као певачицу. - додао је.

- Прво, овај филм говори о истини. Прочитао сам да је неко написао како је 'Ђогани приказао Анабелу', али не, ја сам показао. Изволите, ово је Анабела. Нисам ја рекао то што је она рекла или урадио шта је она урадила. Снимак, аутентичан, документарни, нисам то ја ни снимао, већ мој старији брат, који је тада био задужен за снимање. Ми смо снимали све и свашта и не знајући да ћемо једнога дана да снимамо и документарац. После тридесет година - поручио је Ђогани и додао: "То није њен филм".

(24седам)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".