Весна се осврнула и на најтеже периоде које је прошла у вези са Ђолетом. Открила шта је све научила из тога, као и да ју је баш њен супруг Ђоле Ђогани обликовао у особу каква је данас.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Novosti

 

- То је нормално, као 18 година старији човек много је допринео мом сазревању. Доста сам научила од њега. Он никада не да на себе и не иде против својих принципа, врло је скроман, храбар, иновативан. Захвална сам што је у мени препознао нешто што на почетку ни сама нисам видела. Мада, поштено је истаћи и да је он напредовао поред мене. Дошла сам му у правом моменту, да га ресетујем, дам му нова крила и енергију, а он је мени подарио нови, нестваран свет, као бајку иако реалну. Он није неко ко ће било шта завити у целофан, већ истину увек саспе у лице, тако да вас продрма - каже Весна.

Фото: Милена Анђела

 

Весна се такође осврнула на скандал који ју је недавно задесио са Ђолетом:

- Жену која је била у питању познајем лично. Ђолета знам 20 година, тачно знам ко му се свиђа а ко не и где би могао да „падне“ а где не. Они који нису поверовали да ми је Ђоле веран, то је њихов проблем, ја заиста не могу још и туђе проблеме да решавам - каже Весна, а на питање да ли је њихов брак имао и много теже испите, само нису дошли до јавности, признаје:

- Апсолутно, ух, свашта је ту било. Ево, управо ових дана имам једну велику „игранку“ у кући, али не смем још да причам, треба ми времена да је проживим, да дођем до решења, па ћу тек онда моћи да анализирам - открива Весна, па признаје каква би била Ђолетова реакција да су папараци њу усликали са другим мушкарцем у ауту:

Фото: Јутјуб принтскрин/KONTRA SHOW

 

- Не могу то ни да замислим, а вероватно ни он, јер има једнако велико поверење у мене колико и ја у њега. Свакако је увек за то да проблеме решавамо између себе пре него што постану јавни. Можда и најтежа тачка у нашем браку до сада била је моја постпорођајна депресија, али управо ме је Ђоле извукао захваљујући разумевању и љубави према мени, али и искуству некога ко има много сестара у фамилији. Две особе које се разумеју као он и ја данас, могу да превазиђу било какву препреку - завршава певачица.

 

(Стори)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".