Она се већ две године налази у бекству и о њој не постоје никакве информације. Има српско и босанско држављанство и тражена је као припадница криминалне организације и убиства.

Ова мисица српској јавности постала је позната 2008. године када је учествовала у ријалити програму "Сурвајвер", а последње информације о њој објављене су 2017. године, од када јој се губи сваки траг.

Подсетимо, Боба Тошић је ухапшена у полицијској акцији „Лутка“, заједно с најконтроверзнијом личношћу босанског подземлја Дарком Елезом. Мисица је оптужена да је у априлу 2006, по наговору Дарка Елеза, намамила вођу супарничког криминалног клана Ђорђа Ждрала, кога је Елез желео да ликвидира. Због овога је мисица осуђена на две и по године. Тошићева је током поступка негирала кривицу да је учествовала у покушају убиства. Она је у септембру побегла из кућног притвора у Хан Пијеску, а требало је да се јави на издржавање казне - навео је тада наш саговорник.

Једно време се сумњало да се управо крије у Србији, где је наводно била лоцирана, али до данашњег дана нема званичне потврде ове информације.

Слободанка Боба Тошић српској публици постала је позната као зечица с Плејбојеве дуплерице и учесница ријалити програма „Сурвајвер“, у коме се није дуго задржала. Фатална лепотица је као деветнаестогодишњакиња понела титулу мис фотогеничности, након чега је почела веома успешну каријеру модела. Лепа Боба, нажалост, сада је позната као лице с Интерполове потернице.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".