Спајале су их и пословне сарадње и заједно су играли у филмовима "Четврти човек" и "Лајање на звезде".

Богдан је од Дијане старији двадесет две године, а своју љубав крунисали су дететом, ћерком Софијом, која је још увек тинејџерка.

Фото: В.Данилов

 

 

Како је Диклић говорио мало након развода, Софија не жели да крене њиховим стопама, већ широко заобилази глуму.

- Моја ћерка Софија је изузетно интелигентна особа. Због тога не показује никакву жељу да глуми, нити да ме наследи у послу. Зна она добро шта то значи - рекао је Богдан Диклић, а на питање на кога више личи њихова ћерка, одговорио је:

- Доста је повукла по Дијаниној линији. Богу хвала, по жени лепоту (смех). А по мојој линији - моја покојна мајка Софија је била јако духовита. Наше дете Софија је страшно духовито дете. Нисам знао шта ми се догодило кад се родила. Одмах сам је заволео. Ја сам био самотњак, то је мени био први брак, са 47 година сам се оженио и онда одједном схватите да нисте центар света и да безусловно волите - причао је тада глумац.

Глумица Дијана Маројевић славу је стекла у филму "Лајање на звезде", а запажену улогу имала је и у серији "Неки нови клинци".

Данас је професор на Факултету драмских уметности, а ради и у неколико позоришта. Ипак, филмове више не снима, а њен последњи филм снимљен је 2007. године и од тада је нестала са филмске сцене.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".