Како се сазнаје, након изјава два сведока на реду је и вештачење сигурносних камера, које ће показати шта се тачно догодило у ноћи инцидента.

Глумицу Марију Каран је, подсетимо, те ноћи дечко Владан Балабан наводно ударио отвореном шаком по лицу, након чега му је она противпожарним апаратом разлупала задње стакло на аутомобилу.

Фото: И. Маринковић

 

 

Марија Каран је приликом давања изјаве објаснила како је дошло до сукоба између ње и њеног партнера, а оно што је занимљиво јесте да је Марија, након очигледног инцидента који се десио, Тужилаштву изјавила да је повреде на бутини и колену добила приликом пада.

Такође, Марија је и извештај из Ургентног центра објаснила као "случајну" повреду током расправе са момком. Иначе, Владан Балабан је одмах након инцидента преко свог адвоката Радомира Мунижабе изјавио:

- Није тачно да је господин Балабан икога ударио, он је критичном приликом бранио себе, своју имовину и имовину других станара, с обзиром да се догађај десио у гаражи зграде у Београду. Том приликом су били присутни радници обезбеђења, као и станари, који су цео догађај видели. Господин Балабан је угледан послован човек, који ужива углед у Р. Србији и иностранству, те он из тог разлога не жели да се у јавности представља као насилник.

Фото: Фејсбук принтскрин

 

 

Тужилаштво је установило да нема основа за кривично гоњење по службеној дужности, а глумица је одлучила да неће гонити Балабана по приватној тужби.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".