Глумац Радош Бајић данас је напунио 70 година. Он обележава овај јубилеј интимном прославом у кругу породице.

Бајић је на свом Инстаграму објавио фотографију са журке. Његов пост вам преносимо у целини.

- На данашњи дан, тачно пре 70 година, сушне 1953. године у селу Медвеђи код Трстеника, у време када није било инкубатора, у кући Милоша Бајића родило се мушко дете од два килограма и 400 грама. Радост рађања наследника танушних тапија, потискивала је брига - хоће ли да претекне, хоће ли преживети?

И да баба Савета није бајала, да ме са мајком Вером није у цик зоре провлачила кроз глогову врзину - питање шта би било..

 

 

Овако, хвала Богу свевишњем, 70 година после, ево ме у нашем дому са мојом драгом породицом. На многаја љета... ЖИВЕЛА СРБИЈА - написао је глумац.

Радош Бајић иза себе има блиставу каријера са више од 100 главних и великих улога на филму и телевизији. Добитник је свих најзначајнијих професионалних и друштвених признања.

Фото: репринт ТВ Новости

 

 

Поред великог броја улога и ауторских пројеката, публика највише воли његову серију "Село гори, а баба с чешља", која је најгледанији програм и у репризи на Курир телевизији.

Готово пола века је у љубави са супругом Миленом, а најпоноснији је на своју децу, ћерку Јелену и сина Недељка, и своје четворо унучади: Софију, Ленку, Александра и Филипа. Публика ће ускоро моћи да види његов нови филм "Хероји Халијарда".

БОНУС ВИДЕО: