Прослављени фудбалер, а сада тренер жели да стави тачку на инсинуације о весељу, за које се спекулисало у јавности да ће бити до краја ове године, и до детаља открива став своје породице о томе.

- Морам уједно да се оградим и реагујем да није тачно и није први пут да неко пласира лажи и глупости о мојој породици. Нека пусте фамилију и децу да живе нормално и напредују у свом животу. Неће нама нико одлучивати о нашим принципима живота, датумима, местима и другим детаљима и први који буду знали и сазнали за то су наравно родитељи, затим фамилија и пријатељи. Нема свадбе ове године и да ће бити у Београду, јер о томе нисмо причали. У нашој фамилији влада хијерархија која се поштује и респектује и ми као породица комуницирамо сваки дан. И кад се не чујемо, разумемо се одлично и имамо свој идентитет и културу коју смо створили кроз свој пут и живот у нашем процесу и визији живота - рекао је Гудељ.

Он се осврнуо на професионални и приватни живот свог наследника и породице:

Фото: Н. Скендерија

 

- Живот спортисте фудбалера је тежак и подразумева пуно одрицања од породице, деце, путовања. Једно време сам био професионално у Кини, Немања је остао сам у Шпанији, млађи син Драгиша сам у Португалу и супруга Оливера сама с нашом ћерком Вањом у Холандији. Раздвојени по читавом свету, али увек везани срцем. То је био један период живота који је имао своју тежину и у ком смо добили велико искуство и такође нас је ојачало још више као фамилију. Имати и одржавати породицу је најдрагоценији успех. За фамилију, такође и брак се треба увек борити и да бисте га одржали морате бити јаки, морате имати велику душу, чист ум и срце које верује. Фамилија је светиња и брак је света заједница двоје људи - истакао је Гудељ.

Подсетимо, Немања и Анастасија венчали су се у тајности крајем јула у манастиру Рајиновац, али су то објавили на Инстаграму после неког времена. С његове стране кумовао је његов дугогодишњи пријатељ који није из света познатих, док је Анастасија за куму изабрала најбољу пријатељицу, глумицу Тару Милутиновић, унуку славног фудбалера Боре Милутиновића.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: